Ce ne dorim

image038Prin proiectul „Un zambet sanatos pentru fiecare copil” ne dorim sa aducem un zambet frumos pe fata fiecarui copil din satele din judetul Brasov.

Misiunea noastra este sa le asiguram un control stomatologic gratuit tuturor copiilor inscrisi in program.

Fisele vor ajunge la cadrele didactice si la parintii copiilor care vor fi alertati in legatura cu problemele stomatologice ale copiilor. O parte dintre acestia vor merge la medicul stomatolog ca urmare a avertizarii facute de medicii stomatologi din program.

Din pacate, multi copii nu vor avea posibilitatea sa urmeze un tratament stomatologic, din cauza lipsei banilor. Ei se afla in imposibilitatea de a urma chiar si un tratament stomatologic de urgenta care sa le rezolve cele mai grave probleme.

Pentru acestia, Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov isi propune sa stranga, cu ajutorul dumneavoastra, un fond prin care copiii sa poata urma tratamentul de urgenta.

Cu ajutorul Fondului pentru Fapte Bune al Fundatiei Vodafone Romania, anul acesta vom putea efectua peste 2000 de controale gratuite pentru copiii din 20 de localitati din Brasov.

Pentru continuarea programului si pentru tratamentele de urgenta ale copiilor, avem nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Daca doriti sa ne ajutati, va rugam sa consultati sectiunea DONEZA pentru a vedea care sunt modalitatile prin care vom reusi impreuna sa redam zambetul copiilor!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cauta

Comentarii recente

    Categorii