Voluntar alaturi de noi

Sa fii voluntar inseamna sa cunosti oameni noi, sa inveti lucruri care sa te ajute in cariera, sa descoperi ca a face bine implica o satisfactie inegelabila!

satoro

Daca doriti sa fiti alaturai de noi, iata cum ne puteti ajuta:

Strangere de fonduri: pentru a putea derula programul si in anii urmatori, avem nevoie de fonduri. Strangerea de fonduri este o provocare pentru cei care doresc sa ajute, sa se implice si sa faca bine. Voluntarii vor lucra intr-o echipa tanara care vrea sa schimbe mentalitati si sa interconecteze oamenii care isi doresc sa ajute.

Asistenta: nu este simplu sa realizam toate bazele de date necesare proiectului si nici sa comunicam eficient cu donatorii, partenerii si beneficiarii.  Daca doriti sa ajutati, puteti contribui prin munca de birou cateva ore pe saptamana. Sunteti bineveniti!

Implementare evenimente: caravana stomatologica se va deplasa in peste 20 de localitati din Brasov anul acesta. Este nevoie de voluntari pentru a lucra direct cu copiii si pentru intocmirea fiselor. Totodata, evenimentele pentru strangere de fonduri sunt evenimente complexe, pentru care avem nevoie de oameni dinamici.

Medici stomatologi: Le suntem recunoscatori medicilor stomatologi care ne ajuta in aceasta caravana. Fara ajutorul lor nu am fi reusit sa implementam acest proiect. Daca sunteti medic stomatolog si doriti sa va alaturati in caravana stomatologica sau daca doriti sa ajutati prin efectuarea unor tratamente de urgenta va rugam sa ne contactati la e-mailul apcbrasov@bccbrasov.ro.

Cum ne mai puteti ajuta:

  • Fotografie si filmari video
  • Cercetare
  • Ajutor in pregatirea evenimentelor

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!

E-mail: apcbrasov@bccbrasov.ro

Telefon: 0268 – 410 192

Mobil: 0752 319 771

 

Voluntarii nostri!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cauta

Comentarii recente

    Categorii