Redirectionati 2% din impozitul pe venit pentru controale stomatologice gratuite

Alegeti sa redirectionati 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015 catre Asociatia pentru parteneriat comunitar Brasov. Decizia dumneavoastra le va reda zambetul copiilor cu probleme stomatologice grave.

APC Brasov desfăşoară campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzator anului fiscal 2015) pentru colectarea de fonduri necesare continuarii actiunilor de control stomatologic pentru copiii din localitatile din mediul rural Brasov din cadrul proiectului „Vorbeste in gura mare si zambeste”

Cum redirectionati 2% din impozitul pe venit?

Pasul 1. Completati Formularul 230 (dacă în 2015 ati avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (daca in 2014 ati realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii etc.).

Pasul 2. Trimiteti formularul la Administraţia Financiara de care apartineti până la 25 mai 2016: formularul se poate depune direct sau se trimite prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire).

Precizare:

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie privată si nu costă nimic. In cazul in care alegeti sa nu redirectionati acesti bani, ei raman la stat.  
image009

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Cauta

Comentarii recente

    Categorii